فلزیاب آلفا دتکتورز / مطالب فلزیابی / رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب و ردیاب
فلزیاب طلایاب گنج یاب Alpha SX9000

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب و ردیاب

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب و ردیاب

اين مطلب درمورد رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب و ردیاب و نحوه عملكرد آن در رديابها و شاقولهاي جيوه اي ميباشد و شايد براي اولين بار است كه اين مطلب به صورت علمى و تجربي(آزمايشي) ارائه ميشود.

اين آزمايشات توسط تیم تحقیقاتی شرکت آلفا الکترونیک به صورت 2 گروه انجام گرفته كه نتايج آن به شرحتان خواهيد رسید.

 

 

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب و ردیاب

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب و ردیاب، طلایاب و گنج یاب

قبل از هرچيز تعريف مختصري از جيوه را ارائه ميدهيم.

جیوه، یا سیماب نام یک عنصرشیمیایی با نماد Hg و عدد اتمی ۸۰ است. جیوه در زبان فارسی به معنی زنده و در زبان‌های دیگر نیز با نام‌های نقرهٔ زنده یا hydrargyrum هم شناخته می‌شود. در یونانی “hydr” به معنی آب و “argyros” به معنی نقره است. جیوه یک عنصر سنگین بلوک دی است و يكى از دو فلزی است که در شرایط استاندارد دما و فشار مایع است.

به هر آلیاژی از جیوه، ملغمه (آمالگام) گفته می‌شود. به عبارت دیگر ملغمه همان جیوه-فلز است که می‌تواند مایع یا جامد باشد. جیوه می‌تواند با طلا، روی و بسیاری از فلزهای دیگر ملغمه بسازد. آهن یک استثناء است برای همین به صورت سنتی برای تجارت جیوه از ظرف‌های آهنی بهره برده می‌شد. فلزهای دیگر که با جیوه ملغمه نمی‌سازند عبارتند از تانتالیم، تنگستن و پلاتین.
مطلب ما بر مبناي ميل تركيبي جيوه با طلا ميباشد.

 

چنانچه كه برميايد با توجه به اين رفتار جيوه اين تفكر به وجود مي آيد كه احتمالا جيوه به سمت طلا و نقره و فلزات ذكر شده گرايش و كشش دارد و ميتوان از اين خاصيت در جستجوى گنج هاي مدفون برآمد.
(عده اي اين فرآیند را به يون و عده اي هم به فركانس ارتباط ميدهند.)

وقتي كه جيوه در محفظه شاقول يا ردياب است قطعا براي كشش و گرايش به سمت طلا و … مجبور به صرف نيرويي براي حركت وسايل مذكور ميباشد كه اصطكاكهاي موجود در اين فرآيند نيز يه ميزان انرژي مصرفي مي افزايد.
به همين خاطر ما اصطكاك را به حداقل رسانيدم و براي بررسي اين فرضيه جيوه را بر روي سطح شيشه اي قرار داديم كه بتواند راحتتر و بهتر به سمت طلا منحرف شود.

 

برای مشاهده قیمت فلزیاب کلیک کنید.

 

آزمايش گروه اول:
يك صفحه شيشه اي صاف و تراز
حدود ٢٠٠ گرم طلا
يك قطره جيوه

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

 

 

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

ابتدا جيوه بر روی نقطه مشخصی از صفحه ريخته شد و طلا در فاصله ٤٠ سانتى قرار داده شد.
بعد از دو ساعت كه واكنشي صورت نگرفت و جيوه متحرك نشد فاصله طلا به ٢٠ سانت تغيير داده شد و دو ساعت هم به همين صورت،ولي باز واكنشي صورت نگرفت.

 

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

 

آزمايش گروه دوم:

در آزمايش دوم مقدار جيوه بيشتر شد و 3 ساعت هم به آن اختصاص داده شد كه باز اتفاقي براي جيوه نيفتاد.
فاصله در اين آزمايش به کمتر از 10 سانت تغيير داده شد ولي باز هم نتيجه منفي بود.

گروه دوم اين آزمايش را با تغيير شيشه به شيشه آزمايشگاهي كه اصطكاك سطحى آن از شيشه معمولي كمتر است انجام داد ولي باز جواب منفي بود.

در آزمايش بعدي مقدار جيوه بسيار كم شد تا براي حركت مانع وزنى نيز نداشته باشد و طلا نيز در فاصله ده سانتى قرار داده شد و سه ساعت هم در همان حالت بود ولي باز نتيجه منفي بود.

 

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

 

گروه دوم جيوه را تغيير داده و زمان را به ٢٤ ساعت افزايش داد ولي باز نتيجه منفي بود.(تمامى اين آزمايشها تاكنون در زمينه فركانس بود كه جواب منفي بود حال آزمايشات مشروح به مبحث يون وارد ميشود.ممکن است عده ای گمان کنند که فلزات اصلا فرکانسی ندارند. برای اطلاعات بیشتر به مبحث NMR رجوع کنند.nuclear magnetic resonance)
و تغيير ديگرى كه توسط گروه دوم انجام شد تغيير طلا به طلاي قديم بود(طلاي كه از دوران باستان در زمين مدفون بوده و خارج شده و به اصطلاح طلاي يونيزه شده بوده ) ولي باز هم نتيجه منفي بود.

آخرين آزمايشي را هم كه گروه اول انجام داد، آزمايش ايجاد خازن طلايي بود براي بار دار كردن طلا و همچنين جيوه نيز تغيير داده شد.
( خازن عبارتست از دو صفحهٔ يا ميله موازی فلزی که در میان آن لایه‌ای از هوا یا عایق قرار دارد. خازن‌ها انرژی الکتریکی را نگهداری می‌کنند)
با ساخت خازن توسط فلزات ميتوان آنها را باردار كرد. اين باردار كردن باعث ميشود اتمهاي فلز مورد نظر الكترون بگيرد و تبديل به يون شود.
٤ قطره جيوه با اندازه هاي متفاوت روي صفحه ريخته شد و طلاي باردار شده(خازن طلایی با یک باتری 12ولت 3.5 آمپر) در فاصله كمتر از ١٠ سانت قرار داده شد و ٣ ساعت در همين حالت بود ولي هيچكدام از قطرات جيوه حركت نكرد و باز هم نتيجه منفي بود.

 

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

 

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

 

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

 

حال اگر شما براي اطمينان از نتايج حاصل تمام سايتهاي معتبر علمى داخلي و خارجى را زير و رو كنيد متوجه ميشويد كه جيوه هيچ گرانش و كششي به طلا ندارد بلكه فقط با آن تبديل به آلياژ ميشود كه با حرارت دادن آن جيوه تبخير و طلا دوباره حاصل ميشود.
اين فرضيه هم بنا بر همين ميل تركيبي جيوه صورت گرفته كه با نتايج و مطالب ارائه شده مشخص ميشود كه جيوه هيچ گرانش و كششي نسبت به طلا و نقره و … ندارد.

اين نتايج منفي كه در اين صورت حاصل شد چطور قرار است در محفظه ي فلزي با قطر چندين ميليمتر و اصطكاك هاي موجود جواب مثبت بدهد؟!!
پس بگذاريد خيالتان را راحت كنم جيوه نه در حالت عادي و نه در ردياب و نه در شاقول چه با خوراك و چه بي خوراك به هيچ سمتى گرايش و كشش ندارد و نخواهد داشت.

 

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

 

اين فرضيه چه از ديد فيزيكى و چه متافيزيكى مردود است.

و حالا آزمایش آخر این بود که جیوه بر روی 2 سطح مسی ریخته شد و صفحات مسی فرکانس های مختلف از 1 کلیو هرتز تا 20 کیلوهرتز توسط سیگنال ژنراتور وصل شد که شاید نتیجه ای حاصل شود و طلا به مقدار 500 گرم به صورت شمش به این سطح های مسی یا به عبارتی فیبرهای مسی نزدیک شد و 3 مدل فرکانس سینوسی-مربعی و دندان اره ای به صورت تک تک امتحان شد و باز هم نتیجه ای نداشت. تمامی این آزمایشات را می توانید در خانه انجام دهید و برای تولید فرکانس نیز می توانید از نرم افزار های اندرویدی فانکشن ژنراتور استفاده کنید و تست کنید.

تمامی این مراحل توسط 2 گروه به صورت مجزا انجام می گردید و تمامی اصول آزمایشگاهی رعایت شد غافل از حرکت 1میلی متری جیوه به سمت طلا و طبق نتایج فوق با قاطعیت می توان گفت:

1: جیوه و طلا هیچ واکنشی نسبت به هم ندارند.
2:استفاده از جیوه در شاغول و ردیاب هیچ تاثیری ندارد.
3: جیوه قرمز به خودی خود عنصر نبوده و با توجه به مقالات متعدد جیوه قرمز هم ربطی به طلا ندارد.
4: خاصیت خورندگی جیوه باعث شده تا عموم فکر کنند که طلا را جذب میکند.
5: شرکت و اشخاص فروشنده این نوع ردیاب ها به صورت حرفه ای جملاتی در مورد جیوه و خوراکی بودن و فرکانسی بودن دستگاه شما را قانع می کنند که به هیچ عنوان پایه علمی ندارد.
6: قیمت جیوه به صورت 99% خالص و آلمانی کیلویی حدود 800 هزار تومان است که معمولا در ردیاب ها حدود 20 الی 50 گرم استفاده می شود که قیمت حدود 50 هزار تومان خواهد داشت؛ پس حرف فروشنده مبنی از استفاده جیوه اصل به قیمت 1 الی 5 میلیون تومان را به هیچ عنوان قبول نکنید.
7: بعضی از اشخاص حیله گر در محیط آزمایشگاه فلزات همچون مس و یا برنز و یا رنگ های مختلف را با شرایط مختلف به جیوه اضافه می کنند و جیوه به رنگ قرمز و نارنجی تغییر رنگ می دهد و آنرا به قیمت های 1 الی 5 میلیون به مردم می فروشند؛ پس در دام این افراد نیفتید.
8: برای چندمین بار تاکید می کنیم جیوه نسبت به طلا هیچ واکنشی ندارد و استفاده از جیوه و ردیاب ها اشتباه محض بوده و صرفا جهت کلاهبرداری و سوء استفاده از اطلاعات خریداران است.

 

فیلمی از خاصیت خورندگی جیوه را با هم می بینیم

 

 

این مطلب با صرف زمان و هزینه توسط تیم تحقیقاتی شرکت آلفا الکترونیک تهیه و گردآوری و تحقیق شده است لذا کپی از این متن جدا خود داری کنید.
با انتشار این متن خیلی از اشخاص و فروشنده های این ردیاب ها شروع به فعالیت علیه شرکت آلفا الکترونیک و تخریب خواهند کرد ولی با وجود این برای جلوگیری از به دام افتادن هموطنان عزیز و بیداری از خواب گنج عده زیادی از دارندگان این نوع ردیاب ها این مقاله بصورت وسیع انتشار خواهد یافت. از تمامی کسانی که مارا در گردآوری و تحقیق این مقاله یاری نموده اند تشکر و قدردانی می کنیم.

 

دانلود فایل PDF مقاله

 دانلود دستگاه فلزیاب

در پناه پروردگار پیروز باشید
مدیریت و تیم تحقیقاتی شرکت آلفا الکترونیک

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب و ردیاب

امتیاز

اين مطلب درمورد رفتار جيوه نسبت به طلا و نحوه عملكرد آن در رديابها و شاقولهاي جيوه اي ميباشد و شايد براي اولين بار است كه اين مطلب به صورت علمى و تجربي(آزمايشي) ارائه ميشود. اين آزمايشات توسط تیم تحقیقاتی شرکت آلفا الکترونیک به صورت 2 گروه انجام گرفته كه نتايج آن به شرحتان خواهيد رسید.

شایعه وجود GPS در دستگاههای فلزیاب
شما هم امتیاز بدید (از راست به چپ)
[کل: 245 میانگین: 3.7]

73 دیدگاه

  1. دکتر عزیزمن کاملا با شما موافق هستم چون با دستگاه ردیاب جیوه ای فرمایش شمارو تجربه کردم چیزی که ذهن منو مشغول کرده اینه که بعضیا میان میگن جیوه ی موجود در ردیاب یا شاقول فراوری شده هست اول میخواستم بدونم این امر صحت داره بعد چون همانطور که میدونید جیوه مثله اسید حالت خورندگی داره و تمامه فلزات به غیر از اهن و سه فلز قیمتی دیگه رو نمیخوره با این تفسیر جنس مخزن ردیاب از چه فلزی هست و اینکه من شنیدم فلز بدنه ی ردیاب هر فلزی باشه مغناطیس داره و از طریق قرار دادن اون در اسید میدان مغناطیسی اون از بین میره ایا این موضوع هم صحت داره در اخرم میگن جیوه ی قرمز قدرت جذب بالاتری نسبت به جیوه ی ازمایشگاهی نقره ای داره ایا این موضوع هم صحت داره جناب دکتر میبخشید که چند تا سوال شد به جای یه سوال.

  2. سلام جناب استاد عزیز یه سوال از خدمتتون داشتم اگه افتخار بدید

  3. درود فراوان آقای دکتر عزیز میتونم راه ارتباطی از شما داشته باشم ؟

  4. درود بر شما دکتر عزیز

  5. درود بر همگی. بریم سر اصل مطلب. این چیزی رو که میگم تصور کنید. یک میله( نه لوله)، که از داخل سوراخ هست. این بافت میتونه میله ای چوبی یا فلزی از جنس آلیاژ برنج باشه یا یه میله پلاستیکی. طول میله رو حدود 10 سانت در نظر بگیریم. خوب تا اینجا ما یه میلهء از داخل دارای حفره داریم. مرحله بعد. شما داخل حفرهء این میله به مقدار یکی دو سی سی جیوه تزریق کنید. حالا روی جیوهء ریخته شده مقداری پارافین یا چوب پنبه بذارید تا جیوه در داخل حفره پلمپ بشه. خوب حالا چیزی به عنوان خوراک رو روی درپوش که روی جیوه گذاشتید، بذارید. مثلا مس، آهن، آب، طلا، نقره یا هر نوع سیال بار الکتریکی رو. خوب حالا محددا برای بار آخر حفره رو پلمپ کنید. حالا روی پلمپه آخر یه نخ از جنس پنبه قرار بدید به طول حداقل 50 سانت. حالا آزمایش رو شروع کنید. مثلا خوراک ما طلا هست. یک تیکه طلا مثل انگشتر طلا رو هم در جایی قرار بدید. حالا میله را آویزان کنید از نخ. به شکل پاندول. نزدیک قطعه طلای مذکور بشید. میله رو در حدود فاصلهء طولی 10 سانت از شیء قرار بدید. چی میبینید؟ میله به سمت انگشتر گرایش پیدا میکنه. چرا؟ چون به چند دلیل علمی:
    اول به این نکات توجه داشته باشید
    1، فلز جیوهء نقره ای دو نمونه داره، آزمایشگاهی و صنعتی. در حالت صنعتی به دلیل کاربرد صنعتی بودن اون مقدار ترکیباتی که درش به کار میبرن، خاصیت خلوصش به حداقل میرسه و اصولا نمیشه در شاقول گنج یاب ازش استفاده کرد. اما در نمونهء آزمایشگاهی به جهت آنکه این فلز رو در مورد آزمایشها و تجارب و آزمونها به کار میبرن، این فلز خلوص خودش رو حفظ کرده و در مورد ساخت شاقول بهترین مورد محسوب میشه.
    حالا برگردیم به دلایل علمیمون:
    1، همونطور که در این سایت محترم گفته شد، یون از باردار شدن اتمهایی که الکترون بیشتری جذب کردن تشکیل میشه، پس یون یک اتم با بار تماماً منفی یا بار منفی بیشتر هستش. اوکی؟
    2،هر سیالی که بار گیر باشه، میتونه بار رو هم انتقال بده. مثلا آب. به آب الکتریسیته بده ببین چی میشه. الکتریسیته هم یعنی اختلاف بار الکتریکی بین دو سطح دارای بار الکتریکی. نه یک سطح. بلکه دوسطح
    3، فلز جیوه درسته که خورندگی فلز رو ایجاد میکنه و تقریبا مثل اسید عمل میکنه اما، به جهت سیال بودن خودش از قاعده انتقال بار الکتریکی مستثنی نیست و بار رو انتقال میده. اما حالا چه خاصیتی داره؟
    4،جیوه دقیقا خاصیت تشریح کنندگی یونهای فلز رو برو رو داره. یعنی چی؟ یعنی این اصلا مهم نیست چه فلزی یا مادهء سیالی روبروش باشه، بلکه مهم میزان فشار بار القایی این فلز بر روی فلزات دیگه هستش که سبب یونیزه شدن اون فلز میشه. یعنی جیوه تمایل بسیار بالایی به مثبت شدن و ذخیرهء پروتون رو داره. و در این مورد حریص و خسیسه اون هم بینهایت. پس فلز رو برو با تمام قدرتی هم که در حفظ پیوندهای خودش و ساختار اتمی خودش داره، دربرابر حرص جیوه عاجزه. پس این رفتار فلز رو بروی فلز جیوه رو منفی و خوده جیوه رو مثبت میکنه. حالا برای خود جیوه چه اتفاقی میافته؟
    5،همونطور که گفتیم جیوه بار مثبت رو در درون خودش میبلعه و جالبه که بدونیم به جهت سطح سیقلی جیوه و همچنین بافت پیوندی از داخل تحت هیچ عنوانی جیوه ذره ای از بار مثبت خودش رو به بیرون پس نمیده، نه مستقیم و نه القایی.
    در این راستا تمام رفتار فلز جیوه بر این اساس هستش.
    6، حال که فلز روبروی جیوه که از طریق القاء منفیه کامل شده، آمادهء حرکت به سمت بار مخالف خودش هست. مثل آهنربا. با تغییر اسم طلاربا یا هر سیال دیگه ای. از اینجا به بعد بحث میره سمت گرایش و گرانش و جاذبه.
    7،با تمام این تفاسیر باید دونست که قدرت نجابت جیوه بسیار بیشتر از، خاک، سنگ و تمام کانی های تشکیل دهندهء زمین هست.
    اصلا به خاطر همین فیس و افادهء جیوه هستش که پس از هر آتشفشان، جیوه روی حفره های سنگی، و یا خاکی یک جا ثابت می ایسته و تکون نمیخوره. البته به شکل ایده آل.
    8، حالا برگردیم به گرایش و جاذبهء دو شیء سیال. سیال الکتریکی اول ما منفی شد. جیوه وسطه ها. و سیال دوم ما بدون تغیر بار الکتریکی و پیوندهای کوالانسیش در جای خودش ثابته.
    حالا با نزدیک کردن میله چه اتفاقی میافته؟ تقریبا در حوالی فلز دوم، میله به سمت فلز دوم کشیده میشه اون هم به خاطر نیروی ربایش.
    پس نتیجه اینکه سایت محترم، در کمال احترام آزمایشهاتون رو اشتباه انجام دادید. جیوه اصلا هیچوقت قرار نبود به سمت چیزی گرایش پیدا کنه. وگرنه اسمش که نمیشد فلز نجیب. شما درست میفرمایید، اونوقت ابوعلی سینا با شاقولش اشتباه میکرد؟ نه فرق ایشون با شما این بود که ایشون اول فهمید رفتار شخصی جیوه به چه شکله بعد ازش استفاده کرد. چرا جای جیوه از منیزیوم استفاده نکرد؟ نبود؟ یا از مس؟ نبود؟ به هر حال لازم دونستم این آگاهی رو بهتون بدم.
    شگرد سطح سیقلی شیشه خیلی خوب بود منتهی بهتر بود جای یک قطعهء بزرگ در جلوی جیوه از یه قطعهء کوچک در پشت جیوه هم بهره میبردید تا جای اینکه متوجهو این بشید که جیوه به سمت طلا میره یا نه، متوجه میشدید قطعهء کوچک نتنها به سمت قطعهء بزرگ حرکت میکنه بلکه لز روی فلز جیوه هم رد میشه.
    ارادت مند شما

  6. ناصر گودرزی

    سلام اینکه میگویند در چرخ خیاطی قدیمی . یا رادیو های قدیمی جیوه وجود دارد درست است .

  7. آزمایش شما منطقی و نتیجه منفی قابل انتظاره.. موضوع رفتار شاقول جیوه ای به فاکتوری که در آزمایش شما غائبه بستگی داره.. تاثیر یونیزاسیون طلا در میدان مغناطیسی زمین در بازه زمانی طولانی ایجاد میشه که این پدیده طبعا در مجاورت دفینه ها یا معادنی که رگه متراکم دارن اتفاق میفته و بار استاتیک ناشی از یونیزاسیون یک قیف با شیب دیواره 50 درجه ایجاد میکنه و حداکثر حدود 4.5 متر بالاتر قابل ردگیریه.. بخشی از حلقه یونیزاسیون در جهت شمال مغناطیسی نشت داره.. داخل قیف تاثیر بر جیوه کاملا مشهوده

  8. والا ما هر جا خوندیم و تبلیغ دیدیم اسمی از جیوه خفاش نبوده همشون میگن جیوه مرک المان یا یه همچین اسمی داره ولی حرفی از خفاش نبوده
    کلاه برداریه جدیده ،؟؟؟؟؟؟

    • جبوه خفاش منم شنیدم ولی به نظرم چرت هست جیوه وقتی روی فرایند زیستی انسان تاثیر منفی میزاره حتما رو ی خفاش هم تاثیر منفی میزاره البته حیوانات بهتر از انسان چیزهای مضر و سمی رو به خاطر حس گر های طبیعی که دارن تشخیص میدن

  9. سلام اون جیوه که شما میفرمایید بله به طلا عکس العملی نشون نمیده اون جیوه که داخل شاقول هست مه اقل باشه جیوه داخل لانه خفاش که خفاش از خودش تولید میکنه و خیلی کم یاب اون به خودش طلا جذب میکنه و من خودم تست زدم تا فاصله دو متری نشون داده

  10. سلام
    آیا جیوه مرده را میشود دوباره زنده کرد ؟

  11. با تشکر از مطلب مفید شما و نظرات دوستان عزیزم مطلب خوبی بود در زمینه اگاهی دادن به جامعه.منم آزمایشاتو انجام دادم م نتیجه همین بود که شما دوستان فرمودید.موفق باشید دوستان

    • درود بر شما
      خوشحالیم از رضایتتون
      شما هم موفق باشید

      • با سلام خدمت دوستان محترم
        لازم به یادآوری است که نگهداری جیوه و تماس آن با دست و استشمام بخارات ناشی از آن شدیدا سمی و سرطان زا هستند و در دراز مدت باعث ایجاد مشکلات زیستی خواهند شد پس خواهشمندم سلامت خود را به یک امید پوچ از دست ندهید

      • سلام و خسته نباشید. اختلاف سطح بین جیوه و طلا ایجاد کنید. حتما حرکت میکنه. جیوه رو بالاتر از طلا قرار بدید

  12. سلام استاد من این ازمایشهایی که شما گفتید را قبلا انجام داده بود وکاملا موافق نظر شما هستم ولی برام اتفاق جالبی افتاد من همیشه طلا را در کنار شاغولم میزاشتم ومطمعن بودم که اتفاقی نمیفته ولی بعد از مدتی متوجه شدم طلا نرمی خودش از دست داده و به راحتی خورد شد امکان داره یونیزه شده باشه . من بع جیوه برق وصل کرد ؛حتی طلا را بهصورت سیم پیچ در اوردم و برق 12 وصل کردم وبرگشتش رو به شاغول بهتر جواب داد ولی هنوز اطمینان کامل را ندارم

    • درود
      جیوه و بخار جیوه خورنده طلا هست ومطمئنن بخار یا خود جیوه باعث این عمل شده
      بحث وصل کردن ولتاژ میتونه در عمل ردیابی موثر واقع بشه پیشنهاد میدیم تحقیقاتی درمورد علم دالزینگ بکنید
      موفق باشید

  13. من تازه یکی را پیدا کردم ک دستگاه شاقولی داره.و قبلا هم اینکارا کرده و به جنسم رسیده ولی طرف مقابلش کلک زده و مالو دزدیده زده به چاک .حالا این طرف دیگ اعتماد نمیکنه ک راحت بیاد کار انجام بده.منظور ک این دستگاه شاقولی کار میکنه دوستان. شاید درست کننده اون یه چیزی بهش اضافه کرده ک این دوست عزیز و اون دو گروه نمیدونن چیه و نتونستن انجام بدن

  14. اسم اون کتاب چیه ؟
    ریشه چه گیاهانی استفاده کردید؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 2 =

طلایاب گنج یاب فلز یاب